Toyota Corolla

Touring Sports 2.0 Hybrid 184pk CVT GR Sport
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 39.458 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-391-KK
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2019
    KleurGrijs metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)465 X 179 X 143
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze dealeronderhouden Toyota Corolla Touring Sports heeft 39458 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2019. Rijden met deze Toyota Corolla Touring Sports is energiezuinig, want de hybride motor combineert brandstof met elektriciteit. Minder vaak langs de pomp, dus dat scheelt! Voorzien van een lederen interieur: stijl en kwaliteit voor u en uw passagiers! De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Ook dakrailing, donker getint glas achter, elektrische handrem, LED-achterlichten, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, snelheidsbegrenzer, premium metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter met one touch functie, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Het high performance audiosysteem staat garant voor een levendige en krachtige muziekweergave. Verder geniet u ook van: bluetooth met audiostreaming, navigatiesysteem, DAB+ tuner en usb-aansluiting. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Veilig en comfortabel rijden? Deze auto maakt het u makkelijk want meedenken en meerijden is inbegrepen. De regensensor reageert meteen bij neerslag en de automatisch inschakelbare verlichting weet wanneer het donker wordt. De afstand tot uw voorligger wordt in de gaten gehouden door de adaptive cruise control en de parkeersensoren voor en achter assisteren bij parkeren. Extra opties op deze auto zijn: schakel flippers aan het stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter, bagage afdekhoes, bekerhouder en signaal bij niet-gedoofde lichten.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Corolla Touring Sports samen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt.

    Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!

    Prijs inclusief 12 maanden BOVAG-garantie


    Bedrijfsinformatie

    Voor dat een APK Kampen occasion word aangeboden word de occasion eerst door ons team van de werkplaats uitvoerig nagekeken volgens de BOVAG 40 punten check. Uiteraard krijgt de auto ook een onderhoudsbeurt. Vervolgens word de auto vakkundig gereinigd en gepoetst en voorzien van een nieuwe mattenset.
    Daarnaast wordt alle APK Kampen occasions afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie. Dit is voor ons een standaard werkwijze! Daarom werken wij niet met afleverpakketten. De APK Kampen occasions zijn rijklaar en daarom berekenen wij ook geen rijklaar kosten!

    Opties
    6 speakers
    17'' lichtmetalen GR-Sport velgen
    ABS met Brake Assist
    ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling)
    Achterbank 60:40 neerklapbaar Easy Flat
    Achterruitverwarming
    Airbag, knie (bestuurder)
    Airbags, curtain, voor en achter (2x)
    Airbags, side, vóór
    Airbags vóór, aan bestuurders- en passagierszijde
    Airbag switch-off (vóór en side airbag passagierszijde)
    Airconditioning, climate control met 2 gescheiden klimaatzones
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag