Mercedes-Benz GLA

180 Premium
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 78.472 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    Z-332-KX
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2017
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)442 X 180 X 149
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Het is een mooie auto, deze MERCEDES GLA-Klasse uit 2017, hij heeft 78472 kilometer gelopen. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Ruimte? Ja hoor! Open maar eens de elektrisch bedienbare achterklep en check de bagageruimte; stap daarna in om het weidse gevoel te ervaren dat het elektrisch bediende glazen panorama dak u bezorgt. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, dynamisch onderstel, adaptieve remlichten, elektronische parkeerrem en in delen neerklapbare achterbank.

    Met de achteruitrijcamera op deze auto wordt het rijden een heel stuk veiliger, dankzij het optimale zicht dat het biedt. Deze auto klinkt naar meer. Dat is te danken aan het Harman/Kardon audiosysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook airconditioning thermotronic. De MERCEDES is standaard voorzien van: Harman Kardon-audiosysteem, Garmin map pilot navigatiesysteem, buitentemperatuurmeter, isofix-aansluiting, centrale portiervergrendeling en boordcomputer.

    Zoals u mag verwachten van deze MERCEDES GLA-Klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De actieve dodehoekdetectie minimaliseert het gevaar van ongelukken wanneer u afslaat of inhaalt. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als ABS met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

    We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze MERCEDES. Belt u ons snel?

    Prijs inclusief 12 maanden BOVAG-garantie


    Bedrijfsinformatie

    Voor dat een APK Kampen occasion word aangeboden word de occasion eerst door ons team van de werkplaats uitvoerig nagekeken volgens de BOVAG 40 punten check. Uiteraard krijgt de auto ook een onderhoudsbeurt. Vervolgens word de auto vakkundig gereinigd en gepoetst en voorzien van een nieuwe mattenset.
    Daarnaast wordt alle APK Kampen occasions afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie. Dit is voor ons een standaard werkwijze! Daarom werken wij niet met afleverpakketten. De APK Kampen occasions zijn rijklaar en daarom berekenen wij ook geen rijklaar kosten!

    Opties
    45,7 cm (18 inch) vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen vanadiumzilver
    Aandrijfslipregeling (ASR)
    Achterbankleuning neerklapbaar gedeeld en afzonderlijk neerklapbaar
    Achterruitverwarming met tijdrelais
    Achterruitwisser met interval en automatische inschakeling bij achteruitrijden
    Achteruitrijcamera inklapbaar, met hulplijnen in het CENTRAL MEDIA DISPLAY
    Actieve motorkap
    Adaptief remlicht knipperend
    ADAPTIVE BRAKE met HOLD-functie, wegrijhulp voor op hellingen en droogremmen op nat wegdek
    Airbag voor de bestuurder en voorpassagier
    Antiblokkeersysteem (ABS)
    ATTENTION ASSIST herkent typische vermoeidheidsverschijnselen via het stuurgedrag en waarschuwt de bestuurder
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag