Nissan QASHQAI

1.3 DIG-T 160pk DCT N-Connecta
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 116.469 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    L-400-SP
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2019
    KleurBlauw
    BrandstofBenzine
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)439 X 181 X 162
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Het is een nette en comfortabele auto, deze Nissan Qashqai. Hij heeft 116469  kilometer gelopen, de onderhoudsgeschiedenis is bekend. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen voor en LED-achterlichten.

    Met de 360 graden camera op deze auto wordt parkeren in smalle parkeerplekken een makkie dankzij het optimale zicht dat het apparaat levert. In deze auto wordt u elke rit opnieuw bijgestaan door een gebruiksvriendelijk origineel navigatiesysteem, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audio-installatiesysteem met DAB-radio. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of ui verfrissend koel. Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. In deze Nissan kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van cruise control met snelheidsbegrenzer, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, 2 isofix-aansluitingen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    Zoals u mag verwachten van deze Nissan Qashqai is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

    Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

    Prijs inclusief 12 maanden BOVAG-garantie


    Bedrijfsinformatie

    Voor dat een APK Kampen occasion word aangeboden word de occasion eerst door ons team van de werkplaats uitvoerig nagekeken volgens de BOVAG 40 punten check. Uiteraard krijgt de auto ook een onderhoudsbeurt. Vervolgens word de auto vakkundig gereinigd en gepoetst en voorzien van een nieuwe mattenset.
    Daarnaast wordt alle APK Kampen occasions afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie. Dit is voor ons een standaard werkwijze! Daarom werken wij niet met afleverpakketten. De APK Kampen occasions zijn rijklaar en daarom berekenen wij ook geen rijklaar kosten!

    Opties
    2 bekerhouders achter
    2 bekerhouders voor
    3-punts veiligheidsgordels achter
    3-punts veiligheidsgordels voor
    5'' Kleuren TFT instrumentenpaneel
    12V aansluiting
    18'' lichtmetalen velgen
    ABS (Anti-blokkeersysteem)
    Achterbankleuning in delen neerklapbaar (60/40)
    Actieve hoofdsteunen voor
    Audiosysteem met CD-speler, USB-aansluiting, stuurwielbediening en 6 luidsprekers
    Autohold functie
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag