Nissan Micra

1.0 IG-T 100pk Business Edition
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 1.861 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-479-HH
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2019
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)400 X 174 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Het zijn de harmonieuze vormgeving en de hoogstaande technologie die de Nissan Micra zo begerenswaardig maken. De aandrijving van deze Nissan wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Nissan horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Het origineel navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. De parkeerhulp met achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Nissan heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. De uitrusting van deze Nissan is met in hoogte verstelbaar stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder behoorlijk compleet.

    De geavanceerde technologie in deze Nissan is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept.

    Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

    Prijs inclusief 12 maanden BOVAG-garantie


    Bedrijfsinformatie

    Voor dat een APK Kampen occasion word aangeboden word de occasion eerst door ons team van de werkplaats uitvoerig nagekeken volgens de BOVAG 40 punten check. Uiteraard krijgt de auto ook een onderhoudsbeurt. Vervolgens word de auto vakkundig gereinigd en gepoetst en voorzien van een nieuwe mattenset.
    Daarnaast wordt alle APK Kampen occasions afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie. Dit is voor ons een standaard werkwijze! Daarom werken wij niet met afleverpakketten. De APK Kampen occasions zijn rijklaar en daarom berekenen wij ook geen rijklaar kosten!

    Opties
    2 hoofdsteunen achter
    3-punts veiligheidsgordels achter (automatische oprolfunctie) (x3)
    5'' Kleuren TFT instrumentenpaneel
    12V aansluiting
    16'' Lichtmetalen velgen
    60/40 neerklapbare achterbank
    ABS (antiblokkeerremsysteem)
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera en parkeersensoren
    Anti-vermoeidheidsstoelen voor
    Armsteun voorportieren met grijze inzetstukken
    Automatische airconditioning
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag