Audi A1

1.0 TFSI 95pk S Line Edition
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 51.565 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-867-HH
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2017
    KleurBriljantwit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren3
    Afmetingen in cm (L B H)397 X 174 X 142
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Met deze Audi is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, Audi instelbaar onderstel (drive select), dakspoiler, warmtewerend glas, zwarte hemelbekleding, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmbare buitenspiegels en neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    Het audiosysteem is gecombineerd met het MMI navigatiesysteem en biedt volop entertainment en routeinformatie. De hoge, eigentijdse kwaliteit wordt geleverd door bluetooth en natuurlijk DAB+. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Deze Audi A1 is voorzien van een regensensor, zodat de ruitenwissers altijd de juiste snelheid hebben. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, in hoogte en diepte verstelbaar stuur, bestuurders-informatie-systeem, isofix-aansluiting, centrale portiervergrendeling en bekerhouder behoorlijk compleet.

    Zoals u mag verwachten van deze Audi A1 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

    Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

    Prijs inclusief 12 maanden BOVAG-garantie


    Bedrijfsinformatie

    Voor dat een APK Kampen occasion word aangeboden word de occasion eerst door ons team van de werkplaats uitvoerig nagekeken volgens de BOVAG 40 punten check. Uiteraard krijgt de auto ook een onderhoudsbeurt. Vervolgens word de auto vakkundig gereinigd en gepoetst en voorzien van een nieuwe mattenset.
    Daarnaast wordt alle APK Kampen occasions afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie. Dit is voor ons een standaard werkwijze! Daarom werken wij niet met afleverpakketten. De APK Kampen occasions zijn rijklaar en daarom berekenen wij ook geen rijklaar kosten!

    Opties
    12 Volt aansluiting, in de middenconsole
    32 GB SDHC-kaartlezer
    Aansteker en asbak in de middenconsole
    Achterbankleuning, neerklapbaar
    Achterlichten uitgevoerd in LED-technologie
    Airconditioning, handbediend
    Aluminiumkleurige interieurdetails
    Audi drive select
    Audi music interface
    Audi radio
    Automatische snelheidsregeling
    Bandenreparatieset
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag