Volvo XC90

T8 Twin Engine Plug-in Hybrid 390pk 7P AWD Inscription
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 41.040 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    60041
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2018
    KleurCalifornia white
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)4950 X 1958 X 1776
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de Volvo XC90 ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. Dankzij de automatische transmissie en elektrische aandrijving, navigeert u gemakkelijk door het verkeer. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Van binnen ziet u een lederen interieur, een stijlvolle uitvoering. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Een heerlijk zonnetje, of indrukwekkende wolkenpartijen? Bekijk ze onbelemmerd door het elektrisch bediende glazen panoramadak. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, led-koplampen, instelbaar onderstel, elektrische handrem, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

    De standkachel is een comfortfunctie die de veiligheid vergroot. U rijdt nooit meer met bevroren of beslagen ramen en stapt altijd in een voorverwarmd interieur. Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start! Ook in dashboard opgenomen navigatiesysteem, automatische airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel, 3-spaaks lederen stuur, 2 isofix-aansluitingen en houtinleg in het interieur horen tot de voorzieningen op deze auto.

    In de Volvo XC90 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volvo bovendien hill start assist, city safety systeem en bandenspanningcontrolesysteem.

    Altijd al elektrisch willen rijden? Het moment voor een proefrit is nu!

    Prijs inclusief 12 maanden BOVAG-garantie


    Bedrijfsinformatie

    Voor dat een APK Kampen occasion word aangeboden word de occasion eerst door ons team van de werkplaats uitvoerig nagekeken volgens de BOVAG 40 punten check. Uiteraard krijgt de auto ook een onderhoudsbeurt. Vervolgens word de auto vakkundig gereinigd en gepoetst en voorzien van een nieuwe mattenset.
    Daarnaast wordt alle APK Kampen occasions afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie. Dit is voor ons een standaard werkwijze! Daarom werken wij niet met afleverpakketten. De APK Kampen occasions zijn rijklaar en daarom berekenen wij ook geen rijklaar kosten!

    Opties
    12,3'' digitaal instrumentenpaneel
    12V-aansluiting voor, aan achterzijde tunnelconsole
    16A Mennekes - Mennekes 4,5 meter laadkabel
    20'' 10-Spaaks Tinted Silver / Diamond Cut velgen
    ABS (Antilock Brake System)
    Achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie
    Additionele airconditioningsunit en ventilatiekanalen voor de derde zitrij
    Aluminium instaplijsten voor en achter
    Approach- en Home Safeverlichting
    Armsteun met bekerhouders, flessenhouder en opbergruimte voor de derde zitrij
    Automatisch dimmende binnenspiegel met frameless ontwerp
    Automatische deuurvergrendeling tijdens het rijden (kan gedeactiveerd worden)
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag