Volkswagen ID. Buzz

Id.buzz 77kWh 204pk 1ST
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 17.716 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    S-699-BN
    CarrosserieBus
    Bouwjaar2023
    KleurWit
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)471 X 199 X 192
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Datum deel 1a20-01-2023
    Omschrijving

    Een Volkswagen pik je er altijd uit, want je herkent hem aan zijn dynamische styling, aan zijn degelijke bouw en aan zijn sportieve lijnen. Dat geldt ook voor deze Id.buzz, die met zijn eigentijdse design helemaal past in het moderne straatbeeld. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Id.buzz duidelijk te zien is. Verblinding van tegenliggers is er niet meer bij, dankzij de koplampen met matrix LED-verlichting. En toch de kwaliteit van daglicht in het donker! Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook in hoogte verstelbare stoelen, getint glas, in delen neerklapbare achterbank, bumpers in carrosseriekleur en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

    De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Bij slecht weer heeft u alle aandacht nodig voor de weg. Daarom regelt de regensensor de wiscapaciteit op uw voorruit. Een mooie eigentijdse optie is de keyless entry: zonder sleutels gaan alle sloten open zodra u in de buurt bent! De uitrusting van deze Volkswagen is met dashboard met spraakbediening, DAB+ radio, automatisch dimmende binnenspiegel en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.

    De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.

    Wilt u ook de sensatie ervaren van elektrisch rijden? Maak dan nu een afspraak.

    Prijs inclusief 12 maanden BOVAG-garantie


    Bedrijfsinformatie

    Voor dat een APK Kampen occasion word aangeboden word de occasion eerst door ons team van de werkplaats uitvoerig nagekeken volgens de BOVAG 40 punten check. Uiteraard krijgt de auto ook een onderhoudsbeurt. Vervolgens word de auto vakkundig gereinigd en gepoetst en voorzien van een nieuwe mattenset.
    Daarnaast wordt alle APK Kampen occasions afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie. Dit is voor ons een standaard werkwijze! Daarom werken wij niet met afleverpakketten. De APK Kampen occasions zijn rijklaar en daarom berekenen wij ook geen rijklaar kosten!

    Opties
    'App-Connect' draadloze smartphone integratie
    'ID. Buzz box', middenconsole tussen voorstoelen, uitneembaar
    'WeConnect Start': abonnement 36 maanden
    Aansluitpunt geschikt voor snelladen (Combined Charging System (CCS))
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterklep elektrisch, inclusief 'Easy Open & Close'
    Achterlichten LED, luxe uitgevoerd incl. dynamische knipperlichten
    Achteruitrijcamera (Rear View)
    AC laden tot 11 kW (wallbox en publiek laden)
    Afstandscontrolesysteem (Front Assist), met voetgangers- en fietsersherkenning
    Airbag voor bestuurder en bijrijder (uitschakelbaar voor bijrijder)
    Airconditioning automatisch (Climatronic), 2-zone
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap