Hyundai i10

1.0i Blue 66pk Premium
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 119.410 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    61235
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2018
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)3665 X 1660 X 1500
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Zo compact als hij is, biedt de Hyundai I 10 een enorme hoop ruimte voor u, uw gezin en uw bagage. Dit exemplaar heeft 119410 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2018. Zijn compacte motor geeft deze Hyundai uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED-dagrijverlichting, getint glas, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen, buitenspiegels met verlichting en elektrisch bedienbare ramen achter.

    Wat wilt u onderweg horen? Er is volop keus, dankzij bluetooth. Het navigatiesysteem is met het audiosysteem gecombineerd. Airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor. Met DAB+, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer en in hoogte verstelbaar stuur is deze Hyundai helemaal compleet.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Hyundai I 10 samen. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. U bent mede dankzij hill start assist, rem-assistent en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

    Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

    Prijs inclusief 12 maanden BOVAG-garantie


    Bedrijfsinformatie

    Voor dat een APK Kampen occasion word aangeboden word de occasion eerst door ons team van de werkplaats uitvoerig nagekeken volgens de BOVAG 40 punten check. Uiteraard krijgt de auto ook een onderhoudsbeurt. Vervolgens word de auto vakkundig gereinigd en gepoetst en voorzien van een nieuwe mattenset.
    Daarnaast wordt alle APK Kampen occasions afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie. Dit is voor ons een standaard werkwijze! Daarom werken wij niet met afleverpakketten. De APK Kampen occasions zijn rijklaar en daarom berekenen wij ook geen rijklaar kosten!

    Opties
    13-inch stalen velgen met 155/70 R13-banden
    Achterbank (60:40), in delen neerklapbaar
    Airbag, bestuurder (met impactsensor)
    Airbag, gordijn
    Airbag, passagier (uitschakelbaar)
    Airbags, zij- (impactsensor, voor)
    Airconditioning, volautomatisch
    Android Auto/Apple CarPlay
    Antiblokkeer-remsysteem (ABS)
    Bagageruimteafdekking
    Banden mobiliteitsset
    Bandenspanningcontrolesysteem (TPMS)
    Garanties
    Bovag