Ford Transit Custom

GBDC 2.0 TDCi 105PK 280 L1H1 Ambiente
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 69.809 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VJT-01-S
CarrosserieDubbel cabine
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)497 X 203 X 202
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Ford Transit Custom. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED-dagrijverlichting, aanhangerstabilisatie en elektrisch bedienbare ramen.

Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. Klinkt dit bekend? Met een volle boodschappentas bij uw auto aankomen en dan onderin op zoek moeten naar de sleutel. Hoeft niet bij deze Ford Transit Custom dankzij de keyless entry. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. De Ford is standaard voorzien van: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, trip computer en in hoogte en diepte verstelbaar stuur.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Prijs inclusief 12 maanden BOVAG-garantie


Bedrijfsinformatie

Voor dat een APK Kampen occasion word aangeboden word de occasion eerst door ons team van de werkplaats uitvoerig nagekeken volgens de BOVAG 40 punten check. Uiteraard krijgt de auto ook een onderhoudsbeurt. Vervolgens word de auto vakkundig gereinigd en gepoetst en voorzien van een nieuwe mattenset.
Daarnaast wordt alle APK Kampen occasions afgeleverd met 12 maanden BOVAG garantie. Dit is voor ons een standaard werkwijze! Daarom werken wij niet met afleverpakketten. De APK Kampen occasions zijn rijklaar en daarom berekenen wij ook geen rijklaar kosten!

Opties
8-weg verstelbare bestuurdersstoel inclusief armsteun en bijrijdersbank met opbergvak
15'' stalen velgen
ABS/EBA/EBW
Airbag passagier
Airbag voor de bestuurder
Airconditioning met pollenfilter
Bijrijdersbank met opbergvak
Bluetooth en Voice Control
Brede flankstrippen
Buitenspiegels met antidodehoek en geïntegreerde richtingaanwijzers
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap