Importeren

Een auto uit het buitenland importeren biedt veel meer mogelijkheden. Maar waarom zou u deze stap zetten? En niet minder belangrijk is de vraag, “hoe realiseer ik de aanschaf van een importauto?

Bij APK Kampen hebben wij inmiddels behoorlijk wat ervaring in het importeren van auto's en wij helpen u daar graag bij. 

Een aantrekkelijk argument om een occasion uit het buitenland te importeren is het financiële voordeel. Een ander argument kan het grotere aanbod zijn en die ene fraaie auto met die aparte optie die opeens wel binnen handbereik ligt.

Bij het kopen van een auto in het buitenland en het invoeren daarvan, is veel werk gemoeid wat we graag voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan de juiste auto vinden in het buitenland, onderhandelen met de verkopende partij, Transport naar Nederland, RDW keuring, BPM berekening, de juiste documenten bemachtigen, zorgen dat het buitenlandse kenteken compleet is, enz.

Geef de import van uw auto uit handen

Wij willen als APK Kampen graag een transparante werkwijze hanteren voor het importeren van uw auto. Alle kosten zijn dan ook inzichtelijk en vooraf bekend. 

Wij verzekeren u ervan dat uw droomauto zo snel mogelijk en op de juiste manier wordt geïmporteerd. Zo kunt u zonder zorgen van uw nieuwe bolide gaan genieten!

De voordelen van het importeren op rij:

  • Lagere aanschafprijs t.o.v. Nederland;
  • Groter aanbod en uw droomauto wél binnen handbereik;
  • Fabrieksgarantie blijft bij import gewoon van kracht, Europees geldig.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.